Samenwerkingspartners

De Kinderdokters

De Kinderdokters in Oegstgeest bieden kinderen en ouders zorg op maat in een kindvriendelijke omgeving. Dichtbij huis en in een ontspannen sfeer. Wij werken actief samen met deze ervaren kinderartsen wanneer er medische vraagstukken zijn. Denk hierbij aan klachten als buikpijn, hoofdpijn, bij huilbaby’s, vragen omtrent obstipatie, groei en puberteit. Meer informatie: www.dekinderdokters.nl.

Inzowijs

Inzowijs biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een psychiatrische stoornis, verstandelijke en/of lichamelijke beperking. In de thuissituatie, op school of in groepsverband. De focus ligt hierbij op de leeftijd van 4 t/m 23 jaar. Wij werken samen wanneer onze zorgpaden elkaar kruisen en jouw kind ook thuis- of schoolbegeleiding krijgt via Inzowijs. Tevens doen we veel aan kennisdeling en zijn we werkzaam in hetzelfde pand in Leiderdorp. Meer informatie: www.inzowijs.nl.

Zelfstandige Praktijken JeugdGGZ

Praktijk Mees is aangesloten bij ZP jeugd. Alle hulpverleners die verbonden zijn aan dit netwerk hebben jarenlange ervaring in de zorg en bieden een persoonlijke benadering vanuit een kleinschalige solo- of groepspraktijk. Ook zijn er korte lijntjes met andere partners in de regio Holland Rijnland. Denk hierbij aan: Jeugd- en Gezinsteams, huisartsen, scholen of andere vrijgevestigde collega’s. Meer informatie: www.zpjeugd.nl.

Overige partners

Praktijk Mees werkt tevens samen met logopedisten, remedial teachers, kinderpsychotherapeuten, fysiotherapeuten en diverse basisscholen uit Leiderdorp, Leiden, Noordwijkerhout, Oegstgeest en Zoeterwoude.

Contactgegevens

Praktijk Mees
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
(071) 531 49 86
info@praktijkmees.nl

AGB-code: 94-58985