Onderwijs

Als school kun je bij Praktijk Mees terecht voor diagnostiek en behandeling. Daarnaast ondersteunen en coachen wij leerkrachten en intern begeleiders die advies willen over een bepaalde aanpak of een leerling.

Voorbeeldsituaties

  • Onderzoek bij een leerling: intelligentieonderzoek, om na te gaan wat van hem of haar verwacht mag worden. Bij het adviesgesprek geven wij altijd handelingsgerichte adviezen voor de aanpak in de klas.
  • Ondersteuning van leerkrachten bij de begeleiding van leerlingen in hun klas met praktische adviezen. Bijvoorbeeld bij een kind met autisme, een jongere die veel ruzie heeft met klasgenootjes of druk gedrag laat zien in de les.
  • Training of behandeling in de klas. Denk hierbij aan de behandeling van een kind dat een impulsieve werkstijl heeft en moet leren gerichter te werken (stoppen, denken, doen). Of een kind dat niet durft te praten in de klas, maar dat thuis wel doet.

Meer informatie

Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Bekijk ons specifieke aanbod voor scholen en neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op via (071) 531 49 86.

Contactgegevens

Praktijk Mees
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
(071) 531 49 86
info@praktijkmees.nl

AGB-code: 94-58985