Geschiedenis

Hoe het begon…

Praktijk Mees is op 4 juli 2012 opgericht. Geerte en Annemarie werkten op dat moment bij Inzowijs als gedragswetenschappers. Binnen deze partnerorganisatie spraken zij steeds meer ouders met vragen over de opvoeding en het gedrag van hun kinderen. Ook signaleerden zij dat er weinig laagdrempelige, fijne plekken waren met kwalitatief goede zorg. Samen besloten zij met Praktijk Mees dit aanbod te gaan verzorgen.

Leiderdorp

Vanaf het begin is Praktijk Mees gevestigd in het oude gemeentehuis van Leiderdorp en weten veel ouders ons te vinden. Het team werd langzaam uitgebreid met een GZ-psycholoog en later een medisch secretaresse. We besloten om meer aan kennisoverdracht te gaan doen, onder andere door middel van groepstrainingen. Geerte en Annemarie ontwikkelden samen ook een SoVa-werkboek. Speciaal voor hulpverleners en ouders om op een goede en toegankelijke manier met kinderen te werken aan sociale vaardigheden.

Vertrouwen in de toekomst

Honderden kinderen en ouders zijn inmiddels bij Praktijk Mees geweest. Wij zijn trots op de hoge klanttevredenheid en het behoud van de laagdrempeligheid en warmte, ondanks de groei. Alle veranderingen in de zorg hebben er gelukkig niet voor gezorgd dat de kernwaarden ook zijn gewijzigd. Wij zien de toekomst van Praktijk Mees met veel vertrouwen tegemoet!

Contactgegevens

Praktijk Mees
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
(071) 531 49 86
info@praktijkmees.nl

AGB-code: 94-58985