Over ons

Heb jij zorgen over de ontwikkeling of opvoeding van jouw zoon of dochter tussen de 3 en 18 jaar? Dan ben je van harte welkom bij Praktijk Mees! Wij zijn een laagdrempelige basis GGZ-praktijk in Leiderdorp waar prettig persoonlijk contact en hoge kwaliteit zorg voorop staan. Een greep uit de vragen die wij van ouders en verzorgers krijgen:

Mijn kind…

  • kan zich moeilijk concentreren;
  • is vaak boos of verdrietig;
  • maakt veel ruzie met zijn of haar broertje of zusje;
  • heeft moeite met (bepaalde) taken op school;
  • zit niet lekker in zijn of haar vel.

Werkwijze

Na het intakegesprek bekijkt jouw behandelaar welke vorm van ondersteuning het beste aansluit bij de hulpvragen van het kind en/of de ouder(s) of verzorger(s). We gaan hierbij oplossingsgericht en praktisch te werk; wat zijn ieders kwaliteiten en hoe zetten we deze optimaal in om het probleem op te lossen? Het kan nodig zijn om door middel van testen of observaties te onderzoeken wat er precies aan de hand is. Ook is het mogelijk om behandeling te bieden in de vorm van bijvoorbeeld gesprekken, ouderbegeleiding, EMDR of speltherapie.

Scholen

Als school kun je bij ons aankloppen voor diagnostiek of behandeling van een specifieke leerling of de persoonlijke coaching van leerkrachten en intern begeleiders.

Meer informatie

De zorg van Praktijk Mees wordt vergoed door de gemeente. Hierbij moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Ben je benieuwd naar ons team of wil je een afspraak maken? Neem op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact op via (071) 531 49 86. Bekijk ook ons kwaliteitsstatuut.

Contactgegevens

Praktijk Mees
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
(071) 531 49 86
info@praktijkmees.nl

AGB-code: 94-58985