Visie

Bij Praktijk Mees staan de volgende kernwaarden voorop:

Kwaliteit
Praktijk Mees werkt met wetenschappelijk effectief bewezen behandelprotocollen en diagnostische instrumenten. Wij houden onze vakkennis nauwgezet bij door literatuurstudie, cursussen, congressen en werken volgens de beroepscodes van het NIP en de NVO. We zijn gebonden aan het tuchtrecht van deze beroepsverenigingen. 

Oplossingsgericht
Wij richten ons op praktische oplossingen en methoden om problemen te verhelpen of te verminderen. Hierbij sluiten we altijd aan bij de (on)mogelijkheden van het gezin en de situatie. 

Persoonlijk
Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij Praktijk Mees. De drempel om ons te benaderen is dan ook laag. We zijn betrokken bij het welzijn van jouw zoon of dochter en gebrand op een goede samenwerking met jou als ouder of verzorger.

Eerlijk
Eerlijkheid en integriteit zijn voor ons van enorm belang. Wanneer wij denken dat jouw kind elders beter op zijn of haar plek is, dan maken we dat uiteraard bespreekbaar.

Flexibel
In de samenwerking met jou stellen wij ons flexibel op. Natuurlijk zijn we gebonden aan afspraken en is er soms sprake van een wachtlijst, maar wij proberen altijd tot goede afspraken met jou te komen.

Contactgegevens

Praktijk Mees
Hoofdstraat 1-3
2351 AA Leiderdorp
(071) 531 49 86
info@praktijkmees.nl

AGB-code: 94-58985